Thai Rodrigues & Riikka Hietakorpi

2024-06-07

Thai Rodrigues, karnevaalikuningatar Rio de Janeirosta, Brasiliasta

Meillä on suuri kunnia esitellä upea Helsinki Samba Carnaval Queen 2024 suoraan Rio de Janeirosta, sambatanssija ja opettaja, näyttelijä, malli ja digitaalinen vaikuttaja sekä Rion karnevaalivuoden 2022 kuningatar.

Thai Rodrigues on kansainvälisesti tunnettu tanssija, joka on edustanut maataan ja sambakulttuuriaan mm. EXPO DUBAI 2021:ssa. Suomalaiset sambistat tuntevat thain erittäin hyvin hänen useista tanssiesityksistään sekä Brasiliassa että kaikkialla maailmassa sekä taitavista ja monipuolisista rooleistaan ​​Rion karnevaaleissa.

viimeistään vuonna 2022 hän tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi karnevaalirojaltikilpailun voittamisesta ja hänet valittiin kuningattareksi. Olimme iloisia saadessamme hänen työpajojaan Suomessa elokuussa 2023, kun hän vieraili sambakouluissa Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

Riikka Hietakorpi, GRES União da Roseira, Tampere. Baterian kuningatar, GRES Boi da Ilha do Governador, Rio de Janeiro

Riikka Hietakorpi, tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Tampereen sambaschool União da Roseirasta kutsuttiin tanssimaan Rion Samba-kouluun Baterian kuningattareksi karnevaaliin 2024.

Tämä suuri kunnia saavutettiin Suomessa ensimmäistä kertaa. Kutsun lähettäjä oli ihaillut Riikan työtä Rion sambakoulussa jo vuonna 2002, jolloin Riikka tanssi passistana (solotanssijana) Portela sambakoulussa (2002-2004) ja vietti paljon aikaa koulun auttamiseen vapaaehtoisena. paraatipukujen kanssa. Yleisesti ottaen Riossa ihmiset arvostavat todella työtä, jota teemme täällä Suomessa edistääksemme ja arvostaaksemme heidän sambakulttuuriaan.

Riikka kruunattiin GRES Boi da Ilha do Governadorin rumpukuningattareksi 25.1.2024 Riossa, mistä uutisoitiin useissa paikallisissa medioissa. Sambaschool Boi da Ilha kilpaili pronssisarjassa Rion karnevaalissa 2024 ja voitti tämän kategorian.

Tuntien hinta: 30€

Osta liput tunneille

YKSITYISTUNNIT


Mahdollisuus sopia yksityiset tanssitunnit Thai Rodriguesin kanssa. 60 min / 70 €. Ota yhteyttä sari@helsinkisambacarnaval.fi