Sambic tanssikoulu,
Helsinki

2023-06-10

Sambic tanssikoulu & Sambic® -tanssiliikuntatuote

Sambic Oy on tuottanut vuodesta 1991 laadukkaita tanssiliikuntapalveluita eri kohderyhmille erilaisten omien rekisteröityjien tanssiliikuntatuotteiden avulla. (Sambic®, Tule´s Samba®, Samkid ja Futis-Sambic®). Sambic tanssikoulu tarjoaa tunteja, kursseja, ohjaajakoulutuksia, esiintyviä ryhmiä, tapahtumia ja oppilasmatkoja Brasiliaan. Lisäksi yritys tuottaa brasilialaisiin tansseihin ja karnevaaleihin liittyviä yhteisöille, yrityksille ja yhteistyökumppaneilla toteutettuja esiintymispaketteja sekä yritystunteja (Tyky- ja Tyhy-päivät).

Tuntipaikat 2023: Helsinki, Vantaa, Tuusula, Kerava, Mäntsälä, Klaukkala, Rajamäki, Karkkila, Karjaa, Kalajoki, Kempele.

Sambicin palvelut on tilattavissa eri puolille Suomea (mm. kurssit, esiintymiset ja ohjelmapalvelut).

Sambic tanssikoulun karnevaaliteema – Story of Flowers

Sambicin kulkue tanssii yhtenäisesti kolmea kulkuetanssia jonka kautta koko iso sambakulkue saa

mahtavan päätösnäytöksen! Kulkuealamme ovat mahdollistaneet upeat ohjaajamme eri puolilta

Suomea, koreografioiden tekijät, oppilaat, Sambicin esiintyvät ryhmät sekä yhteistyökumppanit ja

avustajat.

Story of Flowers -teemassa pääosassa on Sambicin eri ikäiset ja kokoiset tanssijat jotka ovat löytäneet brasilialaiset tanssit ja musiikin Sambicin kautta. Sambic on tanssiliikuntatuotteen lisäksi myös mahdollistaja ja asioiden sekä ihmisten yhdistäjä. Tanssin ilon lisäksi Sambic luo suvaitsevaisuutta ja rohkeutta; kaikki ovat tervetulleita nauttimaan tanssista!

”Story of Flowers” sisältää kehopositiivisuutta, oikeutta tanssia ja osallistua! Sambicin tanssivat naiset jakavat yleisölle aitoa iloa, katseita, hymyjä, asennetta ja yksilöistä muodostuvan yhteisön välittämää energiaa. Jokaisella tanssijallamme on oma tarinansa johon he tulevat lisäämään myös tulevan kulkueen tuoman elämyksen! Tervetuloa kukkimaan ja kukoistamaan kanssamme kohti Helsinki Samba Carnaval -tapahtumaa 10.6.2023!

Ilmoittautuminen mukaan upeaan Sambic tanssikoulun tanssivaan kulkueryhmään viimeistään 31.3.2023.

Ilmoittautumislinkki avataan 13.2.2023

Lisätiedot Sambicin kulkuesivulla:

http://sambic.com/kurssit-ja-tapahtumat/helsinki-samba-carnaval/

Sambic tanssikoulun kulkue-Team

Karnevaalipäällikkö: Taina Kanerva (Sambic Oy)

Kulkuetanssien koreografiat: Taina Kanerva, Kirsi Lindroos ja Satu Mustonen

Asu-Team: Hanna Vesenterä, Sanna Norra, Seija Haka-Taivalmäki, Päivi Kaihlaniemi ja Minna Mäkeläinen

Sambic -ohjaajat tunneilla/kulkuetanssit: Taina Kanerva (Uusimaa), Kirsi Lindroos, Tiina Lindroos , Tiina Kangasluoma, Jonna Grönroos (Karjaa), Venla Saari (Karkkila), Kirsi Helstelä, Hanna Hänninen ja Sari Lapiolahti (Riihimäki), Anne Pernu (Kalajoki)

Kulkueen ääniauton lavalla: Taina Kanerva, Jonna Grönroos, rumpuryhmä sekä vieraileva tähti joka julkistetaan helmikuun puolessa välissä!

www.sambic.com

Facebook: Sambic

Instagram: @sambic_tanssikoulu