Helsinki samba -tanssitunti, perjantai

2023-06-09

18:00:58

Helsinki Samba -tanssitunti

Pe 9.6.2023 klo 18.00 Senaatintorilla. Tanssitunnin kesto 50 min. Tunti on avoin ja ilmainen kaikille!

Tervetuloa Helsinki Samba Carnavalin iloiseen ja eloisaan maailmaan kokeilemaan karnevaalisambaa ilmaisella tanssitunnilla! Valmistaudu uppoutumaan brasilialaisen kulttuurin iloiseen rytmiin ja mukaansatempaavaan meininkiin rennolla otteella. 

Tapahtuma kerää vuosittain jopa 40 000 katsojaa ja on Suomen suurin karnevaalitapahtuma. Suomalaisyleisön lisäksi tapahtuma kerää vuosittain turisteja ympäri maailmaa. 

Helsinki Samba -tanssitunti

Helsinki Samba -tanssitunti on kaikille avoin maksuton karnevaalisamban alkeistason tanssitunti, jossa on mahdollisuus tutustua samban askeleihin ja rytmeihin. Tunnille voi osallistua matalalla kynnyksellä ja pääpaino on lajiin tutustumisessa ja yhteisessä karnevaalifiiliksessä! Tärkeintä on hauskanpito ja heittäytyminen. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua.

Tunnin tarjoaa Helsinki. Osallistujien kesken arvotaan iltajuhlaliput Apollo Live Clubiin! 30 ensimmäistä osallistujaa saa virallisen Helsinki-paidan.


Tunnin ohjaa Marika Kivipelto, joka on tanssinut karnevaalisambaa vuodesta 1999 asti Tampereen sambakoulussa União da Roseirassa. Marika on tunnettu suomalaisessa sambaskenessä ja on yksi halutuimmista lajin ohjaajista. Marika on toiminut tanssinopettajana yli 20 vuotta ja tanssinut useita kertoja Rion karnevaaleilla, jonne sambistat matkaavat vuosittain hakemaan inspiraatiota ja uusimpia trendejä. Marika on valittu ensimmäiseksi Samba Queen Finlandiksi vuonna 2021. Vuonna 2023 Marika edustaa kouluaan União da Roseira Baterian eli rumpuryhmän Kuningattarena.


Tervetuloa mukaan polkaisemaan karnevaaliviikonloppu käyntiin! Mukaan et tarvitse kuin rennot vaatteet ja liikuntaan sopivat kengät sekä vesipullon. 


Tanssitunnin jälkeen ohjelma jatkuu Senaatintorilla karnevaaliviikonlopun avajaisilla ja iltajuhlilla Apollo Live Clubissa. Lue lisää ja osta liput iltajuhliin Tiketistä

Yhteistyössä: