DJ Joe Chapa

2024-06-08

Dj Joe Chapa, joka tunnetaan myös nimellä DJ Joe K, on ​​monipuolinen artisti, jolla on monipuolinen tausta tanssin, musiikin ja viihteen parissa. Yli 18 vuoden kokemuksella DJ-alalta DJ Joe on vakiinnuttanut asemansa näkyväksi hahmoksi maailmanlaajuisella musiikkiskenellä.

Tanssiohjaajana uransa aloittaneen DJ Joen intohimo rytmiin ja liikkeeseen johti hänestä samba Pasistaksi arvostettuun Maracanan sambakouluun Lahdessa. Hänen tanssitaitonsa loi hänelle vahvan pohjan musiikissa ja esiintymisessä, mikä loi pohjan hänen tuleville ponnisteluilleen DJ:nä.

DJ Joen musiikillinen matka vei hänet mantereiden halki Mombasan ja Nairobin vilkkailta kaduilta Keniassa Dortmundin, Saksan ja Suomen kaupunkien vilkkaaseen yöelämään. DJ Joe valloitti yleisön klubeissa, festivaaleissa ja tapahtumissa ympäri maailmaa eklektisellä yhdistelmällään biittejä ja tarttuvaa energiaa.

Suomessa DJ Joen lahjakkuus ja monipuolisuus teki hänestä halutun esiintyjän musiikkielämässä. Hän on koristanut tunnettujen keikkapaikkojen ja festivaalien lavaa, mukaan lukien KIFF Film Festivals, Kotka Summer Up -juhlat ja vuosittaiset Reggae-bileet Kotkassa. Tänä vuonna hän odottaa innolla rokkaavansa sambahuvia Helsingin sambakarnevaalissa 2024 Apollo Live -klubilla. Hänen kykynsä yhdistää saumattomasti eri genrejä, kuten Hiphop, Dancehall, Reggae, Dub, 80-/90-luvut, Salsa ja Afrobeat, Amapiano, Progressive, Deephouse, Techno, Trance, Samba House ja Latinalaiset fiilikset, ansaitsi hänelle suosiota kaikentaustaisten yleisöjen keskuudessa. .

DJ Joen intohimo musiikkiin ei tunne rajoja, sillä hän jatkaa erilaisten soundien ja tyylien tutkimista ja kokeiluja. Pyörittipä sitten sielukkaita sävelmiä tai sykkiviä biittejä, DJ Joen miksaukset ovat osoitus hänen omistautumisestaan ​​DJ-taidetta kohtaan.

DJ Joe Chapa, jolla on runsas elämyskokoelma ja rajaton rakkaus musiikkiin, on edelleen globaalin musiikkiyhteisön liikkeellepaneva voima, joka inspiroi sekä kuuntelijoita että tanssijoita tarttuvilla rytmeillä ja dynaamisilla esityksillä.

Helsinki Samba Carnavalin kuumaakin kuumemmat iltajuhlat Apollo Live Clubilla pe-la 7.-8.6.2024 klo 21:00-04:30!

PERJANTAI 7.6. – Noite das Fantasias

Lattarikesän kohokohta! Unohda arki hetkeksi ja astu fantastiseen maailmaan Noite das Fantasias -illassa. Koe lattarien taikaa ja ihastu huikeisiin esityksiin, fantastisiin sambapukuihin ja unohtumattomaan tunnelmaan. Nauti ainutlaatuisesta illasta, joka tempaisee mukaansa!

Perjantaina ohjelmassa:

Sports Bar: Yoni Teran (CUB), salsa
Uña de Gato (PER/COL/CHIL/VEN/FIN), cumbia
Tanssiopetus: Vasi (RUS/ARM)
G.R.E.S. Império do Papagaio, Helsinki
Fantasiapukukisan kärkikolmikko ja tulosten julkistus
Suomen Sambakoulujen liiton lipunkantajapari
DJ Gus El Pibe (PER) & DJ Yuni (CUB)

Suomen ensimmäinen perulainen cumbia-bändi Uña de Gato tuo upean shownsa Apollo Live Clubille. Sports Barissa Yoni Teranin live-trio tanssittaa yleisön salsan pyörteisiin. Perjantain tapahtuma järjestetään yhteistyössä El Barrio -klubin kanssa.

LAUANTAI 8.6. – Baile do Carnaval

Stadin kuumimmat bileet! Lauantaina jatkamme juhlaa tapahtumamme loppuhuipentuman, Baile do Carnavalin merkeissä. Koe Helsingin kuumimmat bileet sambashow’n pyörteissä, upean bändin tahdissa ja loistavien DJ:den saattelemana!

Viime vuonna supersuosittu, tänä vuonna entistäkin parempi – näitä bileitä et halua missata!

Lauantaina lavalla nähdään:

Aleh Ferreira (BRA) & Brazilian Locomotiva
G.R.E.S. Samba Tropical 20v-Show, Seinäjoki
G.R.E.S. Samba Maracanã, Lahti
Papagode, Helsinki
Rainhas do Carnaval, Sambakoulujen kuningattaret ja Samba Queen Finland 2024 kärkikolmikko
Passistas Masculinos
Lipunkantajaparit
DJ Luciana Rios (BRA) & DJ Joe Chapa (KEN)

Brasilialainen pitkän linjan afrofunk-artisti Aleh Ferreira saapuu Helsinki Samba Carnavalin virallisille jatkoille ja tuo iltaan aitoa brasilialaista tunnelmaa ja terveisiä samban kotimaasta. 20-vuotisjuhlavuottaan viettävän Samba Tropicalin säihkyvä sambaesitys ei jätä ketään kylmäksi. Tuttu helsinkiläinen pagode-yhtye Papagode tarjoaa uniikin kattauksen samba-klassikoista nykypäivään.