Aleh Ferreira & Brazilian Locomotiva

2024-06-08

Brasilialainen laulaja-lauluntekijä Aleh Ferreira tunnetaan parhaiten legendaarisen brasilialaisen funk-yhtyeen Banda Black Rion nokkamiehenä. Hänen lämmin, erottuva äänensä sekä samba-funk-grooveja ja afro-brasilialaista perintöä juhlivat sanoitukset ovat ansainneet hänelle kolme vuosikymmentä kestävän uran, jonka aikana hän on jakanut lavan mm. Ed Mottan, Seu Jorgen ja Daniela Mercuryn kanssa. Aleh on yksi MPB:n merkittävimpiä hahmoja brasiliaisen nykymusiikin diasporassa.

Brazilian Locomotiva bändi on brasilialaiseen musiikkiin perehtynyt huippumuusikoiden kollektiivi, joka on esiintynyt useiden brasilialaisten artistien kanssa suomalaisilla festivaaleilla ja klubeilla. Aleh & Brazilian Locomotiva tarjoaa sekä Alehin omaa musiikkia että tunnettuja klassikkoja (Seu Jorge, Djavan, Tim Maia), jotka ovat täynnä tanssittavaa rytmiä, yhdessä kokemista ja iloa.  Groove, Afro, Samba ja Funk!

Kokoonpano:
Aleh Ferreira, voc & gtr

Ayla Brinkman, flute &voc

Marko Liski, bass & voc

Visa Oscar, keys

Sami Lehto, drs

Joao Luiz, perc

feat. Markus Jaatinen, perc

https://alehsoul.com/home
https://www.instagram.com/alehsoul/
https://www.facebook.com/alehsouloficial
https://www.facebook.com/bandabrazilianlocomotiva

Helsinki Samba Carnavalin kuumaakin kuumemmat iltajuhlat Apollo Live Clubilla pe-la 7.-8.6.2024 klo 21:00-04:30!

PERJANTAI 7.6. – Noite das Fantasias

Lattarikesän kohokohta! Unohda arki hetkeksi ja astu fantastiseen maailmaan Noite das Fantasias -illassa. Koe lattarien taikaa ja ihastu huikeisiin esityksiin, fantastisiin sambapukuihin ja unohtumattomaan tunnelmaan. Nauti ainutlaatuisesta illasta, joka tempaisee mukaansa!

Perjantaina ohjelmassa:

Sports Bar: Yoni Teran (CUB), salsa
Uña de Gato (PER/COL/CHIL/VEN/FIN), cumbia
Tanssiopetus: Vasi (RUS/ARM)
G.R.E.S. Império do Papagaio, Helsinki
Fantasiapukukisan kärkikolmikko ja tulosten julkistus
Suomen Sambakoulujen liiton lipunkantajapari
DJ Gus El Pibe (PER) & DJ Yuni (CUB)

Suomen ensimmäinen perulainen cumbia-bändi Uña de Gato tuo upean shownsa Apollo Live Clubille. Sports Barissa Yoni Teranin live-trio tanssittaa yleisön salsan pyörteisiin. Perjantain tapahtuma järjestetään yhteistyössä El Barrio -klubin kanssa.

LAUANTAI 8.6. – Baile do Carnaval

Stadin kuumimmat bileet! Lauantaina jatkamme juhlaa tapahtumamme loppuhuipentuman, Baile do Carnavalin merkeissä. Koe Helsingin kuumimmat bileet sambashow’n pyörteissä, upean bändin tahdissa ja loistavien DJ:den saattelemana!

Viime vuonna supersuosittu, tänä vuonna entistäkin parempi – näitä bileitä et halua missata!

Lauantaina lavalla nähdään:

Aleh Ferreira (BRA) & Brazilian Locomotiva
G.R.E.S. Samba Tropical 20v-Show, Seinäjoki
G.R.E.S. Samba Maracanã, Lahti
Papagode, Helsinki
Rainhas do Carnaval, Sambakoulujen kuningattaret ja Samba Queen Finland 2024 kärkikolmikko
Passistas Masculinos
Lipunkantajaparit
DJ Luciana Rios (BRA) & DJ Joe Chapa (KEN)

Brasilialainen pitkän linjan afrofunk-artisti Aleh Ferreira saapuu Helsinki Samba Carnavalin virallisille jatkoille ja tuo iltaan aitoa brasilialaista tunnelmaa ja terveisiä samban kotimaasta. 20-vuotisjuhlavuottaan viettävän Samba Tropicalin säihkyvä sambaesitys ei jätä ketään kylmäksi. Tuttu helsinkiläinen pagode-yhtye Papagode tarjoaa uniikin kattauksen samba-klassikoista nykypäivään.

Liput iltajuhliin Tiketistä